Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Home » 2010 » September » 1 » Rapidshare'dan Dosya indirme Anlatımı
1:54 PM
Rapidshare'dan Dosya indirme Anlatımı
"RapidShare günümüz standartlarında nerdeyse sınırsız denilebilecek 4.5 Petabytes web alanına ve 240 Gigabit/saniye bandwidth aralığında bir network altyapısına sahip isviçre merkezli bir bilişim şirketidir.

Webhosting standardına yeni bir yaklaşım kazandıran RapidShare aynı zamanda kullanıcılarına sunucuları üzerinde bulundurdukları dosyaları diğer kullanıcılarla paylaşma olanağı sağlamaktadır.

RapidShare'e eklenen her dosya için bir adet paylaşım ve bir adet silme linki verilmekte ve kullanıcılar istedikleri süre boyunca dosyalarını paylaşma, daha sonra istedikleri anda silme olanağına sahip olmaktadırlar.

Aynı zamanda diğer kullanıcıların sistemde bulundurdukları dosyaları paylaşım linki üzerinden bütün internet kullanıcıları ücretsiz ama belirli kısıtlamalar dahilinde download edebilmekte, RapidShare Premium hesap satın alan kullanıcılar ise sınırsız olarak (Günlük 5GB Limit dahilinde) download edebilmektedirler..."



Rapidshare'den Dosya indirme Anlatımı

Burada yapılan anlatım Free kullanıcılar içindir.Premium kullanıcılar dosyalarını direkt download edebilmektedirler.

İndireceğimiz RapidShare linkini kopyalayıp tarayıcımızın adres satırına yapıştırıp enter'ladığımızda karşımıza çıkacak olan sayfa aşağıdaki gibi olacaktır.Biz bu ekranda "FREE" butonuna tıklıyoruz.
Rapidshare'dan Dosya 
indirme Anlatımı


Daha sonra açılacak olan sayfa aşağıdaki resimde gördüğünüz geri sayım sayacaının çalıştığı sayfa olacaktır.Burada yapmanız gereken tek şey geri sayım işleminin bitmesini beklemektir.
Rapidshare'dan Dosya 
indirme Anlatımı


Geri sayım işlemi bittikten sonra "DOWNLOAD" butonu çıkacaktır,bu butona tıklayıp dosyamızı indirebiliriz.
Rapidshare'dan Dosya indirme Anlatımı
Category: Rapidshare | Views: 701 | Added by: zxtu | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: